Mús og rottufellur

Mús og rottufellu við sensor Bert 1299 kr v/mvg
Elektronisk fælde til levende fangst af mus og rotter. Fælden er udstyret med en PIR-sensor, der registrerer varme og bevægelse fra rotten / musen, når den bevæger sig ind i fælden, og så lukker fælden automatisk. Dyret ledes ind i en lukket fangstkasse, og efter et par minutter åbner fælden sig igen, og er klar til endnu en fangst. Fangstkassen kan indeholde 2-5 rotter, eller 10-15 mus. Den elektroniske fælde leveres med et genopladeligt batteri, og 230V/5V oplader. Batteriet er ca. 2 timer om at oplade, og fungerer ca. 10 dage på en opladning, alt afhængig af aktiviteten. Med indikator for lav batteristand.

Mål & vægt:
Fælde: 35 x 14 x 10 cm
Kasse: 28 x 14 x 9 cm
Vægt, totalt: 1,8 kg
Bert 1699 kr v/mvg
Giftfri og utroligt effektiv rottefælde / musefælde fra GoodNature til montering på f.eks. væg, stolpe m.v. Rotten (eller musen) bliver tiltrukket af duften fra lokkemidlet og går gennem fælden via et rør/et hul, formet som en cylinder. Når dyret går op i fælden, aktiveres en CO₂-patron, der udløser et stempel, som dræber musen eller rotten ved hjælp af trykluft. Dyret dør hurtigt og humant og falder til jorden under fælden, hvorefter fælden indstiller sig selv igen, automatisk. Det døde dyr kan enten fjernes eller vil blive samlet op af rovdyr og spist. Da fælden er helt igennem giftfri, er det døde dyr ikke skadeligt for andre dyr. Hver patron leverer 25 skud, hvorefter den skal skiftes. Et display fortæller dig hvor mange skud, der er brugt, så du hele tiden kan se, om patronen skal skiftes.

Når du har etableret, hvor det bedste sted er at placere fælden, monteres den ved hjælp af beslaget, der følger med; lokkedåsen sættes i; en patron spændes i fælden (der medfølger to stk), og tælleren aktiveres - så er fælden klar til brug. Vi anbefaler, at du smører en smule af lokkemaden ud på f.eks. træværket i nærheden af fælden for at lokke skadedyrene til.

Som tilbehør til din GoodNature rottefælde kan du købe ekstra monteringsbeslag (hvis du ønsker at kunne flytte fælden fra sted til sted, nemt og hurtigt); en blokeringsenhed, der sikrer at f.eks. små kæledyr ikke kan komme op i fælden, og en stander til fælden. Standeren er især velegnet til indendørs brug, hvor du ikke ønsker, eller ikke har mulighed for at fastmontere fælden.

Sættet her indeholder en GoodNature rottefælde, to patroner, lokkemiddel og monteringsbeslag.

Miljø & sikkerhed
Indeholder signalordet:
Advarsel
Indeholder faresætningerne:
H280: Indeholder gas under tryk, kan eksplodere ved opvarmning
Indeholder sikkerhedssætningerne:
P101: Hvis der er brug for lægehjælp, medbring da beholderen eller etiketten.
P102: Opbevares utilgængeligt for børn.
P410 + P403: Beskyttes mod sollys. Opbevares på et godt ventileret sted.

Produktet er omfattet af regler omkring farligt gods i henhold til ADR, IATA og IMDG, og har UN nummer: 1013
Video

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.09 | 17:30

Hey CJJ 10599 kr v/mvg

...
04.09 | 17:20

Hey!
Hvussu nógv vil hesin ballutrailarin kosta mær,
tá hann stendur í túninum hjá tær?
Vh. C.J.J. :)

...
18.08 | 14:38

Ring 278000

...
18.08 | 11:48

hvor kan man bestille denne kurv

...
Du kan lide denne side