Luftbyrsu og revolvarasett

Luftbyrsa við ljóðdempari Bert 1299 kr v/mvg Luftgevær med lyddæmper, 4,5 mm, med stærkt skæfte i sort plast kunststof, som gør luftgeværet meget modstandsdygtigt overfor fugt, vind- og vejrforhold. Luftgeværet er udstyret med manuel sikring,og justerbar 2-trins aftrækker. Frontsigtet er integreret med lyddæmperen. Det bageste sigtemiddel kan justeres, så du kan korrigere for skudbane og vind ved at dreje på de to indstillingshjul. Leveres inkl. beslag til montering af kikkertsigte (medfølger ikke). Kaliber: 4,5 mm Mundingshastighed: 274 meter/sekund Længde: 122 cm Vægt: 4,75 kg Bemærk: Et luftgevær er ikke et stykke legetøj. I de forkerte hænder er det farligt, både for den der betjener det, og for omgivelserne. Luftgeværet bør altid låses inde, når det ikke er i brug, og du bør aldrig opbevare hagl samme sted, som geværet. Dit luftgevær bør renses jævnligt med en tør klud, og du bør smøre det ca. hvert halve år for at vedligeholde det optimalt. Et luftgevær i kaliber 4,5 mm kræver ikke våbentilladelse, og du må skyde med det på din egen matrikel. Vi gør opmærksom på, at ifølge dansk lovgivning er det IKKE lovligt for personer under 18 år hverken at købe eller betjene et luftgevær.
Luftbyrsa við kikarasiktu Bert 999 kr Flot luftgevær med træskæfte og kikkertsigte, 4x20 mm. Luftgeværet er med kaliber 4,5 mm, så du kan bruge det f.eks. hjemme i haven, hvis du vil øve dig i præcisionsskydning. Forsynet med manuel sikkerhedslå og riffelgang. Kaliber: 4,5 mm Mundingshastighed: 185 m/sekund Længde: 110 cm Vægt: 3,25 kg Bemærk: Et luftgevær er ikke et stykke legetøj. I de forkerte hænder er det farligt, både for den der betjener det, og for omgivelserne. Luftgeværet bør altid låses inde, når det ikke er i brug, og du bør aldrig opbevare hagl samme sted, som geværet. Dit luftgevær bør renses jævnligt med en tør klud, og du bør smøre det ca. hvert halve år for at vedligeholde det optimalt. Et luftgevær i kaliber 4,5 mm kræver ikke våbentilladelse, og du må skyde med det på din egen matrikel. Vi gør opmærksom på, at ifølge dansk lovgivning er det IKKE lovligt for personer under 18 år hverken at købe eller betjene et luftgevær.
Luftpistol sett Bert 1099 kr Komplet sæt indeholdende luftpistol, 100 stk. skydeskiver, skydekasse og 500 stk. 4,5 mm hagl - det er et rigtigt godt begyndersæt til dig, der vil øve præcisionsskydning. Skydekassen er med hul til ophæng, og så snart du har monteret den, og placeret en skydeskive i kassen, er du klar til at gå i gang. Affyring: Pump og single-shot. Med mulighed for at justere løbet. Kaliber: 4,5 mm Mundingshastighed: 91 m/sekund Længde: 24 cm Bemærk: En luftpistol er ikke et stykke legetøj. I de forkerte hænder er den farlig, både for den der betjener pistolen, og for omgivelserne. Luftpistolen bør altid låses inde, når den ikke er i brug, og du bør aldrig opbevare hagl samme sted, som pistolen. Din luftpistol bør renses jævnligt med en tør klud, og du bør smøre den ca. hvert halve år for at vedligeholde den optimalt. En luftpistol i kaliber 4,5 mm kræver ikke våbentilladelse, og du må skyde med den på din egen matrikel. Vi gør opmærksom på, at ifølge dansk lovgivning er det IKKE lovligt for personer under 18 år hverken at købe eller betjene en luftpistol.
Luftbyrsu bert 1299 kr ,eisini fæst kikarasiktu til Virkelig gedigent luftgevær, 4,5 mm, med stærkt skæfte i plast kunststof, som gør luftgeværet meget modstandsdygtigt overfor fugt, vind- og vejrforhold. Det ergonomiske design, med B11-greb og tommelfingerhul, sikrer et godt og fast greb om geværet. Du har mulighed for at justere sigtemidlet bagtil, så du kan korrigere for vind og skudbane ved at dreje på de to indstillingshjul. Med knæk-løb og riller til montering af kikkertsigte (medfølger ikke). Der medfølger en udførlig brugsanvisning i kassen. Bemærk: Et luftgevær er ikke et stykke legetøj. I de forkerte hænder er det farligt, både for den der betjener det, og for omgivelserne. Luftgeværet bør altid låses inde, når det ikke er i brug, og du bør aldrig opbevare hagl samme sted, som geværet. Dit luftgevær bør renses jævnligt med en tør klud, og du bør smøre det ca. hvert halve år for at vedligeholde det optimalt. Vi gør opmærksom på, at ifølge dansk lovgivning er det IKKE lovligt for personer under 18 år hverken at købe eller betjene et luftgevær. Kaliber: 4,5 mm Mundingshastighed: 300 meter/sekund Skudafstand: Op til 200 meter Præcisionsområde: 0 – 100 meter Længde: 114 cm Vægt: 4,5 kg

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

16.11 | 19:00

Hava bara tað eina slagið , vit hava selt nogvar og hava ikki fingið nakað negativt at vita aftur 😊
Vælkomin at ringja tlf 278000

...
16.11 | 17:55

Metalsøkjari - hvat kallast tann tit annoncera við ?? Er hann " effektivur ". Hava tit fleiri sløg ?

...
04.09 | 17:30

Hey CJJ 10599 kr v/mvg

...
04.09 | 17:20

Hey!
Hvussu nógv vil hesin ballutrailarin kosta mær,
tá hann stendur í túninum hjá tær?
Vh. C.J.J. :)

...
Du kan lide denne side